Mersin ESOB sanayi sitesi komitesi kuruyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Mersin ESOB sanayi sitesi komitesi kuruyor



 

Haber Merkezi

 

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Mersin ESOB) bünyesinde kurulu bulunan Sanayi Sitesi komitesi, Sanayi Sitesi Kooperatifi kurulması konusunda bir araya gelerek, istişarede bulundu.

Mersin Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Sabit Yelkovan Başkanlığında Mersin Geri Dönüşümcüler Odası Başkanı Hasan Koçyiğit, Mersin Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Ayhan Kabaali, Mersin Tesisatçılar Odası Başkanı Hasan Çokgün, Mersin Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Bekir Yücesoy’dan oluşan Komite üyeleri, Birlik Yönetim Kurulu toplantı salonunda Genel Sekreter Yasemin Durmuş ve Birlik Avukatı Nevzat Karan ile bir araya gelerek sanayi sitesi kooperatifi kurulması amacıyla kooperatif ana sözleşmesi üzerinde fikir alış verişinde bulundular.

Sanayi Sitesi Komite Başkanı Sabit Yelkovan, kente karma sanayi sitesi kurulması yönünde başlattıkları çalışmaları büyük bir titizlikle devam ettirdiklerini söyledi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA