Rektör Yaşar talepleri dinledi | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Rektör Yaşar talepleri dinledi



 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar’ın fakültelerdeki mevcut durumun değerlendirilmesi, izlenmesi ve iyileştirilmesiyle ile ilgili gerçekleştirdiği fakülte ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda Üniversite İletişim, Fen, İktisadi ve İdari Bilimler, Su Ürünleri, Mimarlık, Güzel Sanatlar, Mühendislik, Hemşirelik, İlahiyat, Denizcilik, Diş Hekimliği, Eczacılık, Turizm ve Spor Bilimleri Fakülteleri ziyaret edildi.

Ziyaretlerde Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar’a; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, Prof. Dr. Mehmet Çağrı Çetin ve Prof. Dr. Ahmet Hakan Öztürk, Rektör Danışmanlarımız Prof. Dr. Tuğba Yanpar Yelken, Prof. Dr. Ayla Özer, Prof. Dr. İlker Fatih Kara, Doç. Dr. Erhan Arslan ve Doç. Dr. Buğra Sarı eşlik etti.

Beraberindeki heyet ile birlikte dekan ve öğretim elemanlar ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, personelin talepleri dinledi ve gelecek dönemde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA