Engelliler Haftası’nda renkli etkinlik | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Engelliler Haftası’nda renkli etkinlik



 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Engelliler Haftası dolayısıyla Yenişehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonda, özel gereksinimli öğrenciler için etkinlik düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program protokol konuşmalarıyla devam etti. Programda söz alan Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş konuşmasında: “Bugün aramızda başarıları ve yetenekleriyle hepimizin göğsünü kabartan Özel Yetenekli çocuklarımız var. Hayatın tüm alanlarında sporda, sanatta, edebiyatta, eğitimde,  tüm zorluklara rağmen sizlerin sergilediği mücadele gerçekten takdire şayandır. Hepinizi kutluyor, gözlerinizden öpüyorum. Hayatı ve sevgiyi paylaşmak birbirimizin eli, ayağı gözü, kulağı olmak için aramızda hiçbir engel yok. Sevgi dolu engelsiz ve mutlu yarınlara hep birlikte koşalım. Özel gereksinimli birey ve ailelerine başarı ve mutlu bir yaşam diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Millî Eğitim Müdürlüğü Özel Yetenekler Çocuk Korosu şarkılar söyledi, şarkılara piyano dinletisi eşlik etti. Duygulu anların yaşandığı etkinlikte Millî Eğitim Müdürlüğü Özel Yetenekler Türk Halk Müziği Topluluğu türkülerini söyledi. Dinleyiciler de öğrencilere eşlik etti.

Özel Yetenekler sergisinin gezilmesiyle etkinlik sona erdi. Sergi, özel yetenekli çocukların el emeği göz nuru eserlerine yer verdi ve katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA