Parola final biletini almak | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Parola final biletini almak



 

Haber Merkezi

 

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK Play-off yarı final üçüncü karşılaşmasında Gaziantep Basketbolun konuğu oluyor.

Yarı finalde Mersin'de oynanan iki karşılaşmayı kazanan ve seriyi 2/0’a getiren Mersin MSK'nın Gaziantep'te 1 maç kazanması halinde finale yükselen taraf olacak.

Türkiye Basketbol Liginde son oynadığı 21 karşılaşmanın 20 sini kazanarak dikkatleri üzerine çeken temsilcimiz Play-off serisinde 4 karşılaşmanın 4’ünüde kazanarak rakiplerine üstünlük sağladı.

Yarı final serisinde bir galibiyete ihtiyacı olan temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK, final için bir galibiyete ihtiyacı var.

Gaziantep Basketbol ligin ikinci yarısında oynadığı 22 karşılaşmanın 12 kazanma başarısı gösterdi. Play-off çeyrek final serisinde 2/1’lik seriyle Çayırova Belediyesi eleyerek yarı finale yükselen Gaziantep Basketbol yarı finalde Mersin MSK’ya çekişmeli geçen iki karşılaşmayı da kaybetti.

Gaziantep Basketbol’un finale yükselebilmesi için seride evinde oynayacağı iki maç kazanması ve seriyi Mersin'e taşıması ve Mersin'deki maçında kazanması gerekecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK final avantajını elinde bulunduran taraf. Gaziantep'e final biletini almak için giden Mersin MSK galibiyete odaklanmış durumda.

Gaziantep Basketbol karşısında alınan 2 galibiyetin vermiş olduğu moralle final biletini almak isteyen Mersin MSK'da parola finale bir galibiyet.

Gaziantep Basketbol Mersin MSK karşılaşması Şahinbey Spor salonunda Çarşamba günü saat 19.00 oynanacak. Basketbol severler karşılaşmayı Youtube TBFTV’den izleyebilecekler.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA